Zorg in de buurt - Boodschap
RSS

Recente posts

verpleeghuizen
Zorg en lokale overheid
Transmurale zorg en eerstelijnskliniek
zorgverzekeraar
dementie

Categorie├źn

reacties
wijkverpleging
zorgverzekeringen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

verpleeghuizen

Dames en heren,
Het is toch triest dat 13.000 clienten wachten op een plaats in een zorginstelling.
Wilt U de wachttijd bekorten?
Doneer dan aan de sichting eerstelijnsklinieken.
Dank!

2 Reacties op verpleeghuizen:

Comments RSS
fred van de laar on vrijdag 29 april 2016 12:58
5000 alleenstaande ouderen met een klein pensioen worden gekort met 200 euro omdat zij wonen bij hun kinderen en daar verzorgd worden.Waar moeten deze ouderen wonen en verzorgd worden?Wat is de toegevoegde meerwaarde bij een rijksbudget waar ruim 25 miljard in omgaat voor de langdurige zorg.Ik adviseer deze ouderen om een PGB aan te vragen bij het zorgkantoor en Centraal Indicatieorgaan.
Reageren op een reactie


fred van de laar on dinsdag 6 juni 2017 02:21
Het is triest dat huisartsen een dringend beroep moeten doen op de SEH van alle ziekenhuizen om hulpbehoevende en thuiswonende ouderen op te nemen.Veel van de medische behandeling en verpleging kan de huisarts ook doen als hij/zij beschikt over voldoende middelen.Zoals een tussenvoorziening tussen ziekenhuis/verpleeghuis en de thuissituatie van de hulpbehoevende client.De SEH's zijn overbezet met alle gevolgen van dien.Denkt U eens aan dringende calamiteiten in de regio.Ook ziekenhuisbedden worden door deze situatie onnodig langdurig bezet gehouden.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint